Service konsép - Jiangsu Julong CNC Mesin Alat Co., Ltd.

konsep Service

Service konsép - nu pangalusna tina pangalusna, saluareun ekspektasi

     parusahaan geus ngadegkeun 8 dahan pamasaran ngawengku pasar nasional, kalawan 110 cabang jual langsung di handapeun yurisdiksi anak, achieving komunikasi "jarak enol" antara parusahaan jeung konsumén. Dina Eropa, Amerika, India, Afrika Kidul, Asia tenggara, Wétan Tengah jeung nagara séjén, ngadegna sababaraha marketing "titik" pikeun ngahontal dunya!

     Urang ogé nyadiakeun: bahan, asesoris, tata tutuwuhan, susunan lengkep parabot, hidayah teknis, warehousing, adat clearance, transportasi, set pinuh ku jasa.