Baja-kai alat panto - Jiangsu Julong CNC Mesin Alat Co., Ltd.

alat-alat panto baja-kai

mesin mindahkeun adul

mesin mindahkeun adul

kapang punch

mesin bending

infomation tiff

mesin tilepan Pneumatic

mesin Shearing Lempeng

mesin shearing plat

kapang punch

kapang punch

open

open

Bubuk mesin nyemprot

Bubuk mesin nyemprot

baler otomatis

baler otomatis

pencét tiis

pencét tiis

pikaboseneun

pikaboseneun

generator statik

generator statik

Push ragaji méja

Push ragaji méja