Nepangkeun - Jiangsu Julong CNC Mesin Alat Co., Ltd.

Tentang Kami

Profil Perusahaan:

     Jiangsu Julong CNC Mesin Alat Co., Ltd.Is lokasina di "perantaraan shearing tur mesin tilepan", nantong hai 'hiji libao husus dina produksi mesin shearing, mesin, mesin rolling, mesin shearing baja (bar mesin shearing) bending, mesin hidrolik, uncoiling garis leveling. runtuyan parusahaan produk, struktur kompak, precision tinggi, gampang beroperasi, karya stabil, aman tur dipercaya, loba dipaké dina rolling baja, mobil pesawat, kapal, kapasitas, instrumentation, produk stainless steel sarta industri lianna.
     parusahaan boga kakuatan kuat teknis jeung alat ngolah canggih, produksi jeung nguji peralatan lengkep, produk maké produksi standar nasional. Leuwih taun, geus komitmen pikeun forging panalungtikan alat mesin sarta ngembangkeun, rupa-rupa produk oversize lahir didieu, di forefront industri anu sarua. mesin shearing hidrolik, mesin bending, bubuka téhnologi Jerman, rarancang jeung pabrik bubuka roller mesin sacara universal téhnologi Jepang, kinerja mesin sakabeh ngahontal tingkat canggih internasional, dina taun panganyarna, parusahaan kumbuh runtuyan produk CNC, kami produk ngajual ogé sakuliah nagara ogé diékspor ka Asia wétan, Eropa jeung Amerika Serikat jeung Timur Tengah, geus lila favored ku pujian pangusaha domestik jeung luar nagri urang.
     Urang tulus ngabagéakeun hidayah ti ngarugikeun lampu komérsial asing na domestik lima, sakabehna ngembangkeun palajaran, urang husus nyadiakeun Anjeun produk kualitas paling tinggi na dilayanan. Hayu urang nawiskeun mat ikhlas babarengan, abide ku pamor, sok nyandak "kualitas heula, nasabah anu pang luhur" ngangkat gambar, cokot nu lanceukna bentukna sateuacanna kokolot, ngembangkeun umum. Hiji kerjasama, sobat langgeng!

3ef4a3d9-5b2f-4242-94e4-ca56a98e8ddd2