Jiangsu Julong CNC Mesin Alat Co., Ltd.

aya di "Town of Lempeng Shearing Mesin" kondang - Libao Bandar, Haian County kalayan angkutan gampang jeung lingkunganana geulis.

Jiangsu Julong CNC Mesin Alat Co., Ltd. susunan up husus plat shearing departemén mesin sarta bending departemén mesin, nyadiakeun layanan saharita pikeun produk aftermarket, hibah naon anu dipénta sarta kunjungan konsumén périodik. Pausahaan ngabuktikeun jaminan sataun tur hirupna sanggeus layanan jualan keur produk na. Produk pausahaan geus dijual ka leuwih ti 20 propinsi, kota, jeung kotamadya, sarta geus dibuktikeun ku pamaké nu: dipibanda kinerja stabil, alus maké éfék, sarta anu pohara muji tur ngaapresiasi ku pamaké. Ku maksa dina sumanget perusahaan tina "nyobian rék ...

wartos

  • How to Operate Hydraulic Shearing Machine Correctly

    Hydraulic shears are well known by many people, but many enterprises are not very familiar with the operation of hydraulic shears. General manufacturers will enter production as soon as they buy Hydraulic shears. Hydraulic shears in the use of the main three steps are feeding, fixing, taking part...
    Feb-21-2019
  • How to Install and Maintain Steel Doors

    Maintenance of steel doors is very important. Next, let’s see how to install the anti-theft door and how to repair the anti-theft door.How to Install Anti-theft Door 1. The installation of anti-theft doors should adopt appropriate installation methods according to the types of anti-theft do...
    Feb-19-2019

Simkuring geus transforming ideu na visions kana pangajén-Winn

hubungan

palayanan

Service - Ka alus, saluareun ekspektasi
Parusahaan ngadegkeun cabang pangiriman pasar dalapan nasional, boga 110 parusahaan jual langsung, ngawujudkeun "enol jarak" hiji pausahaan jeung komunikasi customer. Dina Eropa, Amerika, India, Afrika Kidul, Asia tenggara, Wétan Tengah jeung nagara séjén sarta wewengkon nyetél sababaraha pangiriman "titik", ngahontal kaluar ka dunya!
Kemis, 01 Pébruari 2018

pangiriman

Service - Ka alus, saluareun ekspektasi
  • Kemis, 01 Pébruari 2018