Pajisje për dyer të sigurisë - Jiangsu Julong CNC Machine Tool Co, Ltd

Pajisje për dyerve të sigurisë

Tre-cilindër Bending machine

Tre-cilindër Bending machine

Bending makine

Bending makine

pjatë makine prerje

Pjatë makinë krasitje

smartcapture

makinë dantella

smartcapture

makinë dantella

makinë zam

makinë zam

fasada hapës

fasada hapës

grusht

grusht

 sobë

sobë

Door frame leveling machine

Door frame leveling machine

ransfer

transfer

Powder spërkatje makinë

Powder spërkatje makinë

shtypi fasadë

shtypi fasadë

linja spray

linja spray

furrë

furrë

Punch myk

Punch myk

gjenerator statike

makinë zam

Shtypi frame Door

Shtypi frame Door

Detaje tiff

makinë pneumatike palosjen

para dhe të pasme panel derë formimin e makinës

para dhe të pasme panel derë formimin e makinës

model knurling

model knurling

Fasada makinë embossing

Fasada makinë embossing

vizatim kornizë derë

vizatim kornizë derë

kornizë derë Struktura dizajn vizatim

kornizë derë Struktura dizajn vizatim

derë frame dantella derdhur

derë frame dantella derdhur

lakimi vdesin

bending myk

Dizajni paraqitjen e linjës furrë kuvendit

Dizajni paraqitjen e linjës furrë kuvendit

Fasada embossed model

Fasada embossed model