Jiangsu Julong CNC Machine Tool Co, Ltd

është e vendosur në "Qytetin e pllakave prerje Machine" e famshme - LIBAO Town, Haian Qarkut me transportin e lehtë dhe ambientin e bukur.

Jiangsu Julong CNC Machine Tool Co, Ltd ngre veçantë pjatë qethur departamentit makine dhe lakimi departamentit makinë, ofron shërbim të menjëhershëm për produktet e aftermarket, grante çdo gjë që është kërkuar dhe vizita klientëve në mënyrë periodike. Kompania provon një vit garanci dhe jetës pas shitjes shërbimi për produktet e saj. Produktet e kompanisë janë shitur në më shumë se 20 provincat, qytetet dhe komunat, dhe janë vërtetuar nga përdoruesit që: ata kanë performancë të qëndrueshme, të mirë duke përdorur efekt, dhe janë vlerësuar shumë dhe vlerësuar nga përdoruesit. Duke insistuar në frymën e ndërmarrjeve të "duke u përpjekur për të shkuar ...

Lajme

 • How to Operate Hydraulic Shearing Machine Correctly

  Hydraulic shears are well known by many people, but many enterprises are not very familiar with the operation of hydraulic shears. General manufacturers will enter production as soon as they buy Hydraulic shears. Hydraulic shears in the use of the main three steps are feeding, fixing, taking part...
  Feb-21-2019
 • How to Install and Maintain Steel Doors

  Maintenance of steel doors is very important. Next, let’s see how to install the anti-theft door and how to repair the anti-theft door.How to Install Anti-theft Door 1. The installation of anti-theft doors should adopt appropriate installation methods according to the types of anti-theft do...
  Feb-19-2019

Ne kemi qenë të transformuar idetë dhe vizionet në çmim-Winn

kontakt

shërbim

Service - Për të mirë, përtej pritjeve
Kompania e themeluar një mbarëkombëtar të tregut tetë degë ofrimit, ka 110 kompani të drejtpërdrejtë të shitjes, realizimin e "zero distancë" të një kompanie me komunikimin e konsumatorëve. Në Evropë, Amerikë, Indi, Afrikën e Jugut, Azia Juglindore, Lindjen e Mesme dhe vende dhe rajone të ngritura shumta të ofrimit të "nyjet" e tjera, për të arritur në botë!
E enjte, shkurt 1, 2018

dorëzim

Service - Për të mirë, përtej pritjeve
 • E enjte, shkurt 1, 2018