услуга концепт - Jiangsu Julong CNC машина Алатка за копродукции, ООД

услуга концепт

услуга концепт - најдобрите од најдобрите, ги надмина очекувањата

     Компанијата има воспоставено 8 маркетинг гранки за покривање на домашниот пазар, со 110 филијали директна продажба во негова надлежност, постигнување на "нула далечина" комуникација помеѓу компанијата и клиенти. Во Европа, Америка, Индија, Јужна Африка, Југоисточна Азија, Блискиот Исток и од други земји, воспоставување на голем број на маркетинг "јазли" да стигнат до светот!

     Ние исто така нудиме: материјали, опрема, планирање на растенијата, заврши поставува на опрема, технички упатства, складирање, царинење, транспорт, целосен сет на услуги.