Светлина пол опрема - Jiangsu Julong CNC машина Алатка за копродукции, ООД

Светлина пол опрема

фасада настроената

Релаксирање израмнување машина

столб на фенер автоматски Брусни Машинско

столб на фенер автоматски Брусни Машинско

1 полу-автоматско ЕПП заварување

Полу-автоматски ЕПП заварување

Челични цевки зацрвстувањето машина

Челични цевки зацрвстувањето машина

Полу-автоматски ЕПП заварување

Полу-автоматски ЕПП заварување

механички машина за шиење

механички машина за шиење

COF

механички прогресивна цевка виткање машина

едно притискање рака

едно притискање рака

Twin-машина _ _ виткање машина

Twin-машина _ _ виткање машина

ЦПУ пламен, плазма машина за сечење

ЦПУ пламен, плазма машина за сечење

електростатско прскање линија за производство

електростатско прскање линија за производство

челична плоча линија за производство дијагонална смолкнување

челична плоча линија за производство дијагонална смолкнување

тип подемен голем дијаметар ЕПП заварување производствена линија

тип подемен голем дијаметар ЕПП заварување производствена линија

 Подемен зацрвстувањето машина

Подемен зацрвстувањето машина