опрема внатрешни врати - Jiangsu Julong CNC машина Алатка за копродукции, ООД

опрема внатрешни врати

виткање машина

виткање машина

Плоча стрижеше машина

Плоча стрижеше машина

удар

удар

TIFF infomation

Пневматски виткање машина

ладна печат

ладна печат

машина за пренос на топла агол

машина за пренос на топла агол

удар мувла

удар мувла

искривувањето машина

искривувањето машина

крајот мелење

крајот мелење

Притисни маса видов

Притисни маса видов

мувла

мувла