опрема бакар врата - Jiangsu Julong CNC машина Алатка за копродукции, ООД

опрема бакар врата

Со три цилиндри виткање машина

три-цилиндричен Бендер

виткање машина

виткање машина

плоча стрижеше машина

плоча стрижеше машина

удар мувла

мувла

удар

удар

гравирање машина

гравирање машина

Шпорет

Шпорет

Шпорет

CNC машина планирање

плоча стрижеше машина

резервоарот за вода

COF

виткање мувла

спреј сликарство машина

Прав прскање машина