Jiangsu Julong CNC машина Алатка за копродукции, ООД

се наоѓа во познатата "Место на плоча стрижеше машина" - Libao Таун, Haian Каунти со лесен транспорт и убава околина.

Jiangsu Julong CNC машина Алатка за копродукции, Ltd поставува посебен оддел плоча стрижеше машина и виткање оддел машина, веднаш нуди услуги за резервни производи, грантови што се бара и посети клиенти периодично. Компанијата докажува една година гаранција и живот по продажбата на услуги за своите производи. Производите на компанијата се продаваат во повеќе од 20 провинции, градови и општини, и е докажано од страна на корисниците кои: имаат стабилни перформанси, добар користење на сила, и се многу пофален и ценети од страна на корисниците. Инсистирајќи на духот на претпријатието "се обидува да се оди ...

Вести

 • How to Operate Hydraulic Shearing Machine Correctly

  Hydraulic shears are well known by many people, but many enterprises are not very familiar with the operation of hydraulic shears. General manufacturers will enter production as soon as they buy Hydraulic shears. Hydraulic shears in the use of the main three steps are feeding, fixing, taking part...
  Feb-21-2019
 • How to Install and Maintain Steel Doors

  Maintenance of steel doors is very important. Next, let’s see how to install the anti-theft door and how to repair the anti-theft door.How to Install Anti-theft Door 1. The installation of anti-theft doors should adopt appropriate installation methods according to the types of anti-theft do...
  Feb-19-2019

Ние сме биле трансформирање на идеи и визии во наградуваниот Winn

контакт

Сервис

Услуги - Да се ​​добри, ги надмина очекувањата
Компанија основана на национално ниво пазарот осум гранка на испорака, има 110 директна продажба компанијата, реализација на "нула далечина" на една компанија на комуникација со клиентите. Во Европа, Америка, Индија, Јужна Африка, Југоисточна Азија, Блискиот Исток и од други земји и региони постави повеќе испорака "јазли", за да стигнат до светот!
Четврток 1 Февруари, 2018

испорака

Услуги - Да се ​​добри, ги надмина очекувањата
 • Четврток 1 Февруари, 2018