Service konsep - Jiangsu Julong CNC Machine Tool Co., Ltd.

konsep Service

Service konsep - paling apik ing paling apik, ngluwihi pangarepan

     Perusahaan wis ditetepake 8 cabang marketing panutup pasar nasional, karo 110 cabang sade langsung ing ukum sawijining, nampa komunikasi "kadohan nul" antarane perusahaan lan pelanggan. Ing Eropah, Amerika, India, Afrika Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah lan negara liyane, ing panyiapan saka sawetara marketing "kelenjar" kanggo nggayuh donya!

     Kita uga nyedhiyani: bahan, aksesoris, planning tanduran, mranata lengkap peralatan, Bimbingan Teknis, warehousing, adat reresik, transportasi, pesawat kebak layanan.