Prakawis kita - Jiangsu Julong CNC Machine Tool Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

profil Company:

     Jiangsu Julong CNC Machine Tool Co., Ltd.Is dumunung ing "tangan saka mbathili lan mesin lempitan", Nantong hai 'lan libao specialized ing produksi mesin shearing, mesin, mesin rolling, mesin shearing baja (bar mesin shearing) mlengkung, mesin hydraulic, uncoiling line gawe tingkat. seri perusahaan produk, struktur kompak, dhuwur tliti, gampang operate, karya stabil, aman lan dipercaya, digunakake digunakake ing Rolling baja, montor mabur, kapal, kapasitas, instrumen, produk stainless steel lan industri.
     Perusahaan wis pasukan kuwat technical lan peralatan Processing majeng, produksi lan testing peralatan lengkap, produk nggunakake produksi standar nasional. Swara taun, wis setya forging riset alat mesin lan pembangunan, macem-macem produk oversize lair kene, ing ngarep industri padha. mesin shearing Hydraulic, mesin mlengkung, introduksi saka teknologi Jerman, desain lan Pabrik introduksi roller mesin universal teknologi Jepang, kinerja mesin kabèh tekan tingkat lanjutan internasional, ing taun anyar, perusahaan dikembangaké seri produk CNC, kita produk ngedol uga kabeh liwat negara uga dièkspor Asia wétan, Eropah lan Amerika Serikat lan Timur Tengah, wis dawa wis di senengi dening memuji pengusaha domestik lan manca kang.
     We Sincerely welcome bimbingan gawe piala cahya komersial manca lan domestik lima, kabeh pembangunan wulangan, kita khusus nyedhiyani sampeyan produk kualitas paling dhuwur lan layanan. Ayo kita kurban Mat tulus bebarengan, ana dening Prestige, tansah njupuk "kualitas pisanan, customer paling dhuwur" mundhakaken gambar, njupuk seduluré wangun advance sepuh, pembangunan umum. Salah kerjasama, kanca langgeng!

3ef4a3d9-5b2f-4242-94e4-ca56a98e8ddd2