Jiangsu Julong CNC Machine Tool Co., Ltd.

dumunung ing "Town of Plate Shearing Machine" misuwur - Libao Town, Haian County karo transportasi gampang lan lingkungan ayu.

Jiangsu Julong CNC Machine Tool Co., Ltd. mranata munggah khusus piring shearing departemen mesin lan mlengkung departemen mesin, menehi layanan langsung kanggo produk bekas, maringi apa waé sing dijaluk lan kunjungan pelanggan periodik. Perusahaan mbuktikake siji taun babar pisan lan umur sawise dodolan layanan kanggo sawijining produk. Produk saka perusahaan wis didol luwih saka 20 provinsi, kutha-kutha, lan munisipalitas, lan wis mbuktekaken dening kedhaftar sing padha duwe stabil kinerja, apik nggunakake efek, lan sing Highly ngalembana lan ngormati dening kedhaftar. Miturut insisting ing roh perusahaan saka "nyoba mbukak ...

News

  • How to Operate Hydraulic Shearing Machine Correctly

    Hydraulic shears are well known by many people, but many enterprises are not very familiar with the operation of hydraulic shears. General manufacturers will enter production as soon as they buy Hydraulic shears. Hydraulic shears in the use of the main three steps are feeding, fixing, taking part...
    Feb-21-2019
  • How to Install and Maintain Steel Doors

    Maintenance of steel doors is very important. Next, let’s see how to install the anti-theft door and how to repair the anti-theft door.How to Install Anti-theft Door 1. The installation of anti-theft doors should adopt appropriate installation methods according to the types of anti-theft do...
    Feb-19-2019

Kita wis ganti gagasan lan wahyu menyang penghargaan-Winn

Contact

Service

Service - Kanggo apik, ngluwihi pangarepan
Company diadegaké cabang layang pasar wolung negoro, wis 110 perusahaan sade langsung, mujudaken "nul kadohan" saka perusahaan karo komunikasi customer. Ing Eropah, Amerika, India, Afrika Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah lan negara liyane lan wilayah Nggawe kaping layang "kelenjar", tekan metu donya!
Thursday, 01 February 2018

delivery

Service - Kanggo apik, ngluwihi pangarepan
  • Thursday, 01 February 2018